MesterPuds

Produkt information

MesterPuds får produceret varer i flere lande i Europa heriblandt Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Vi er i evig jagt efter den bedste kvalitet produceret under bæredygtige forhold.

Når du vælger MesterPuds, vælger du en producent, som har en stor know-how og erfaring med produkterne fra produktion til udførsel. Vi har kendskab til de udfordringer der kan opstå undervejs i udførelsen. Derfor søger vi altid efter innovative løsninger og vores tekniker står altid til din rådighed med gode råd og vejledning.

MesterPuds’ ultimative mål er at producere produkter med høj ydeevne. Vi bestræber os på at være en af Danmarks førende leverandører af facadesystemer.

produkt beskrivelse

Facade

MesterPuds producerer produkter til facadebyggeri ud fra den overbevisning, at det skal være simpelt at få det bedste resultat.

Produkterne skal derfor være lette at anvende og håndtere samtidig med, at der ikke lempes for kravene til kvaliteten. MesterPuds ønsker at du får et flot og holdbart resultat, når du anvender vores produkter. Derfor er der altid mulighed for, at få en tekniker ud, så du får tipsene og værktøjerne til det bedste slutresultat.

Facadeisolering

Når du vælger isolering fra MesterPuds får du et produkt af topkvalitet produceret under bæredygtige forhold. Isolering fra MesterPuds er det rette valg for dig, som ønsker at spare energi og have et sundt indeklima.

MesterPuds får sin mineraluld produceret af Petralana. Petralana er en nyere produktionsvirksomhed, hvor kvalitet, innovation og bæredygtighed er i fokus.

EPS isoleringen får MesterPuds produceret af svenske Cellterm. Bæredygtighed og innovation er årsag til, at du får et produkt af høj kvalitet for lave omkostninger.

Porebeton

Mesterpuds porebeton er et af de mest fleksible  byggematerialer på markedet. Det giver dig  muligheden for at skabe nye spændende løsninger – både når det gælder nybyggeri og  renovering. Derudover høster du de gode isolerende egenskaber som Mesterpuds porebeton besidder.

Teglskaller

Teglskaller fra MesterPuds møder de evigt øgende krav til bæredygtigt og moderne design til facader og er lavet af naturlige ressourcer i en produktion i konstant grøn udvikling.

Pudsmaskiner

K-151 er en påføringsmaskine, som effektiviserer arbejdet under facadebyggeri.

Ved levering af K-151 medfølger en introduktion, som gør dig klar til at drage fordel af K-151’s mange muligheder og gøre dit arbejde hurtigere, lettere og mere konkurrencedygtigt.