leverandøren

om leverandøren

Leverandøren ApS er grundlagt i 2018 og er en seriøs og innovativ produkt leverandør til byggebranchen.

Leverandøren bestræber sig på at være den førende leverandør af innovative produkter- og brands til byggebranchen – produkter der er skabt til at kunne løse opgaver hvor design, kvalitet, miljø og skræddersyede løsninger er i fokus.

Vi arbejder bl.a. med brands som Mesterpuds, Prolock, og Designboard, herunder produkter som EchoJazz, Valchromat og Viroc. Produkter der står for høj kvalitet og som åbner et hav af design og løsnings muligheder for designere, arkitekter, entreprenører, producenter og bygherrer.

Hvis et givent projekt eller opgave ikke umiddelbart kan ses løst indenfor det viste produkt sortiment – har Leverandøren via et stort tæt internationalt leverandør netværk specialiseret sig i at løse branchen og kundernes specielle løsninger og ønsker. 

Vi har en god solid baggrund i salg, rådgivning og udførsel inden for byggeriet og glæder os til at bidrage med design – og materialer i særklasse.

leverandøren

kontakt os helt uforpligtende

Du er mere end velkommen til at tage kontakt for at indhente et skræddersyet uforpligtende tilbud eller blot for at få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.